Najbolji restoran na svetu za 2023. godinu nalazi se u Holaniji

Bez autora
Sep 28 2023

Nedavno je "Trip advajzor" proglasio najbolje restorane na svetu. Trip advajzor je kompanija koje se bavi putovanjima i recenzijama ugostiteljskih objekata.

Pobedu je odneo restoran "Bougainville" koji se nalazi u Amsterdamu. Ovaj restoran, u kome su hrana kao i usluga, očigledno, na zavidnom nivou, ima više od 260 ocenjenih recenzija „pet zvezdica“ na Trip advajzoru, što je zaista mnogo.

Odmah zatim, na listi se našao restoran u Tokiju, u okrugu Nišijazab, pod imenom "Ise Sueioshi".

Treće mesto ove godine zauzeo je restoran iz Velike Britanije, koji je prošle godine bio na prvom, a to je "Old Stamp House".

Broj jedan u SAD je "Le Bernardin" koji se nalazi u Njujorku, koji je na svetskoj listi zauzeo 23. mesto, dok sa australijskog kontinetna nijedan restoran nije ušao u prvih 25.

Pogledajte detaljnu listu najboljih restorana prema Trip advajzoru:

Restoran "Bougainville", Holandija

"Ise Sueyoshi", Japan

"The Old Stamp House Restaurant", Velika Britanija

"Maison Medard", Francuska

"Ristorante Villa Crespi", Italija

"Avartana", Indija

"Akira Back", Tajland

"Paul Ainsworth at No. 6", Velika Britanija

"PIC", Francuska

"Sachi Heliopolis", Egipat

Inače, kada Trip advajzor bira najbolji restoran na svetu, ocenjuju se različiti faktori, uključujući recenzije i ocene korisnika, kvalitet hrane, usluga, ambijent, cene i još mnogo toga. Ovi faktori se uzimaju u obzir kako bi se odredila ukupna ocena i rangirali restorani sveta.

Najbolji restoran na svetu obično ima visoke ocene u svim ovim aspektima i pozitivne recenzije od mnogo korisnika. Važno je napomenuti da se ovi rangovi mogu često menjati jer se baziraju na kontinuiranim ocenama i recenzijama korisnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik